Підпалив тіло вбитого приятеля: на Вінниччині чоловік зізнався у спробі приховати сліди злочину

Новини Вінниці / Підпалив тіло вбитого приятеля: на Вінниччині чоловік зізнався у спробі приховати сліди злочину

П’яні розборки між чоловіками закінчились бійкою. Коли один з учасників конфлікту перестав подавати ознаки життя, інший відтягнув тіло на сусіднє подвір’я та спробував його спалити. Трагічні події відбувались в одному із сіл Ямпільської територіальної громади.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правоохоронцям про злочин стало відомо від жінки. Вона 14 січня зателефонувала на спецлінію 102 та розповіла про зізнання 40-річного родича у вбивстві. Можливо, совість спонукала чоловіка розповісти все, як було…

Виїхавши на місце події, співробітники слідчо-оперативної групи виявили частково обгоріле тіло 42-річного чоловіка. 

«За інформацією слідства, під час застілля вдома у спільного знайомого між потерпілим і затриманим виникла суперечка. Чоловіки вийшли на вулицю, де почали битись. Коли постраждалий перестав подавати ознаки життя, зловмисник відтягнув його тіло у двір чужого помешкання та підпалив, намагаючись приховати сліди злочину», - йдеться у повідомленні. 

Фігуранта поліцейські затримали за місцем мешкання у порядку ст. 208 КПК України. За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчі слідчого управління повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

15 січня, 2024