Під «потрійним кайфом» серед ночі таксист їздив вулицями Вінниці

Новини Вінниці / Під «потрійним кайфом» серед ночі таксист їздив вулицями Вінниці

Таксиста, який перебував за кермом під дією трьох наркотичних речовин, зупинили патрульні у Вінниці в ніч на 30 жовтня. Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини, екіпаж патрульних під час несення служби на вулиці Максимовича зупинив водія таксі, який порушив правила дорожнього руху – вночі їхав з вимкнутими фарами.

Таксиста, який перебував за кермом під дією трьох різних наркотичних речовин, зупинили патрульні у Вінниці в ніч на 30 жовтня. Як повідомляє відділ комунікації поліції Вінниччини, екіпаж патрульних під час несення служби на вулиці Максимовича зупинив водія таксі, який порушив правила дорожнього руху – вночі їхав з вимкнутими фарами.

Перевіряючи документи, патрульні запідозрили, що водій автомобіля «Опель Вектра» – під дією наркотиків: він занадто помітно нервував. Тому на місце події викликали слідчо-оперативну групу.  

«Під час поверхневого огляду у кишені та сумці 32-річного водія працівники поліції вилучили згортки з наркотичною речовиною, схожою на канабіс, а у дверях автомобіля - амфетамін. За словами правопорушника, наркотичну речовину він зберігав для власного вживання. Вилучене направили на експертизу. Під час медичного освідування водія таксі з’ясувалось, що за кермом він був під дією трьох наркотичних речовин», - зазначають у поліції.

Наразі автомобіль поміщено на арештмайданчик. А стосовно водія відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За таке кримінальне правопорушення передбачено до трьох років позбавлення волі.