П’ятеро вінничан травмувалися у ДТП на Львівщині

Новини Вінниці / П’ятеро вінничан травмувалися у ДТП на Львівщині

У Стрийському районі Львівської обалсті 1 травня сталася ДТП. «Жигулі», в салоні якого перебували четверо дорослих та дитина, усі жителі Вінниччині, врізався у DAF, запаркований на узбіччі дороги Київ-Чоп.

У Стрийському районі Львівської обалсті 1 травня сталася ДТП. «Жигулі», в салоні якого перебували четверо дорослих та дитина, усі жителі Вінниччині, врізались у DAF, запаркований на узбіччі дороги Київ-Чоп.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Львівській області, аварія сталася близько 14.05. Як попередньо встановили правоохоронці, автомобіль ВАЗ-2105, яким керував 47-річний мешканець Вінницької області, зіткнувся з вантажівкою під керуванням 54-річного жителя міста Черкаси.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій легковика та четверо його пасажирів – усі мешканці Вінничини віком 10,19, 26 та 38 років. Усі вони були доставлені у лікарню.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає максимальне покарання - позбавлення волі до 8 років.

Макс Мельник

3 травня, 2020