Перші особи Вінниці та області привітали з Днем Незалежності

Новини Вінниці / Перші особи Вінниці та області привітали з Днем Незалежності

День Незалежності, безумовно одне із найважливіших свят для громадян України. Уявити цей день без офіційних привітань просто неможливо. Хто і як привітав вінничан зі святом.

День Незалежності, безумовно одне із найважливіших державних свят. Уявити цей день без офіційних привітань просто неможливо. Хто і як привітав вінничан зі святом?

Першим, ще напередодні свята до українців звернувся голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

"З Днем Незалежності, Україно! Найважливіший день у житті держави. 29 років тому - 24 серпня - вона здобула Незалежність Це були різні роки. Непрості і небезтурботні. Усією країною ми довели, що маємо гідність. Війну зустріли всією Україною. Тоді ми народилися вдруге - як країна та як суспільство. Кожен почав пишатися своєю Батьківщиною.

29 років - це нове покоління українців. Це опора свободи, демократії та розвитку. Це наша молодь – вона мислить інакше, думає сучасно, а значить – Україна рухатиметься тільки вперед. Разом – ми сильні. Незалежність починається з кожного. Це віра в кожного з нас. Пам’ятаймо, ми різні, але ми єдині!  З Днем Незалежності, Україно!", - йдеться у його привітанні.

Зазначимо, що Сергій Борзов записав дуже гарне музичне привітання. Приємно, що у пресслужбі не забули згадати про тих, хто долучився до створення відеолистівки та навіть подякувати усім, хто був кадрі, і, зокрема, юним виконавцям студія естрадного вокалу "Victoria".

Вінницький міський голова Сергій Моргунов розмістив своє привітання сьогодні вранці і, як годиться, звернувся до вінничан. На те він і міський голова!

"Незалежність не дається просто так. Ми нація, яка знає ціну свободи. Це наша історична пам'ять і наша теперішня боротьба.

Ми усі причетні до захисту нашої Незалежності - серцем, думкою, справою. Наскільки ми незалежні, європейські, сучасні, згуртовані - така і наша держава. Ми ростемо і дорослішаємо разом з Україною.

Ми будуємо країну для наших дітей. І повинні виховати їх так, щоб ми були спокійні за майбутнє України - держави, в якій хочеться жити і де кожен може себе реалізувати.

На день народження прийнято вітати подарунками – нехай таким стане особистий внесок кожного з нас у розвиток країни. З малих вчинків починається великий успіх.

З днем народження, рідна країно! З Днем Незалежності, вінничани!".

Привітав сьогодні вранці з Днем Незалежності вінничан і очільник Вінницької ОДА (2015-19) Валерій Коровій.

"З Днем Незалежності дорогі друзі!!!

Нашому поколінню Бог дав можливість не тільки бути свідками відродження української державності, а й активними учасниками її розбудови.
Так, в нас багато проблем, але ми разом, в фундамент української державності, заклали цінності, які будуть визначати її майбутнє та майбутнє прийдешніх поколінь.

Революція Гідності є переломним моментом формування її ідентичності, як демократичної, проєвропейської держави. Ми маємо сформоване громадянське суспільство, боєздатну армію, угоду про Асоціацію з Європейським Союзом та безвізовий режим, вмотивований бізнес, розвиваємо українську мову, культуру, мистецтво, церкву і просто, є вільними людьми...
Все в нас буде добре, ми того заслуговуємо!!!

Слава непереможному українському воїнству!!!
Вічна пам’ять героям...
Слава щирому, працьовитому і гордому українському народу!!!
Слава Україні!!!", - написав посадовець.