Переможниця конкурсу краси з Вінниччини вразила публіку історією про легендарну захисницю Буші Марію Зависну

Новини Вінниці / Переможниця конкурсу краси з Вінниччини вразила публіку історією про легендарну захисницю Буші Марію Зависну

В Іллінецькій ОТГ, що на Вінниччині відбувся перший конкурс краси. Переможниця вразила присутніх міні-виставою,  яку присвятила захисниці Буші Марії Зависній.

В Іллінецькій ОТГ, що на Вінниччині, відбувся перший конкурс краси. Переможниця вразила присутніх міні-виставою, яку присвятила захисниці Буші Марії Зависній.

Про це повідомляє сторінка спільноти Іллінецька ОТГ у соціальні мережіі FB.

«Вітаємо чарівних, талановитих, граційних учасниць першого міського конкурсу краси!!! Ви всі дуже молодці.  Однак це конкурс. Тож віват переможниці конкурсу Анастасії Андрієнко, яка виборола звання «Міс Весна – 2020», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо що в конкурсі брали участь 10 красунь, дівчата не лише дефілювали, але й демонстрували свої  таланти - співали, танцювали, читали вірші.

Анастасія Андрієнко, яка стала переможницею вразила присутніх міні виставою, в якій мова йшла про історичні події, що сталися на території Вінниччини майже чотири століття тому – захист Буші.

«Події сивої давнини, що відбулися наприкінці 1654 року на Вінничині у містечку-фортеці Брацлавського полку - Буші, показали як треба любити Україну, свій народ, відстоювати його права та інтереси.
У них було право вибору - героїчна смерть або існування в рабстві. Проте, ніхто із оборонців не пішов на компроміс, як тепер прийнято говорити, зі своєю совістю, з Богом - не впав на коліна і не здійняв над головою білої хустки.
Цей приклад героїзму захисників і жителів Буші золотими буквами вписаний у скрижалі вітчизняної історії»,
- розповідає Світлана Андрієнко про номер, з яким виступила Анастасія Андрієнко на конкурсі.

NaПарижі писав, що у Вінниці у вищому навчальному закладі відтермінували проведення конкурсу краси.

Новини Вінниці / Переможниця конкурсу краси з Вінниччини вразила публіку історією про легендарну захисницю Буші Марію ЗависнуНовини Вінниці / Переможниця конкурсу краси з Вінниччини вразила публіку історією про легендарну захисницю Буші Марію ЗависнуНовини Вінниці / Переможниця конкурсу краси з Вінниччини вразила публіку історією про легендарну захисницю Буші Марію Зависну
Марина Карабай

10 березня, 2020