Переможниця конкурсу «Краса країни 2019» з Вінниці боротиметься за титул Mrs Globe у Китаї (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Переможниця конкурсу «Краса країни 2019» з Вінниці боротиметься за титул Mrs Globe у Китаї (ВІДЕО)

Вінничанка Олена Жагловська є не лише переможницею конкурсу «Краса країни 2019», який пройшов наприкінці квітня, а й доцентом кафедри електроніки і наносистем.  Однак, на даному титулі кандидатка технічних наук зупинятися не збирається..

Вінничанка Олена Жагловська є не лише переможницею конкурсу «Краса країни 2019», який пройшов наприкінці квітня, а й доцентом кафедри електроніки і наносистем. Однак, на даному титулі кандидатка технічних наук зупинятися не збирається... У представниці Вінниці амбітні плани.

Олена Жагловська у листопаді представлятиме Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї Про це жінка розповіла у відеоролику-візитівці, який з’явився у мережі сьогодні, 7 листопада.  

Як стало відомо, дана візитівка є однією із умов участі в конкурсі для кожної учасниці. За одну хвилину відео конкурсантки мають розповісти про себе, свою країну, традиції, цінності, культуру та показати чим живе народ тієї чи іншої країни.

Для перемоги Олені необхідно максимальне поширення, адже кількість переглядів та лайків під відео вплине на рішення журі.

Ірина Заіковата

7 листопада, 2019