Печерська обласна лікарня Вінниччини очікує оновлення та зміни

Новини Вінниці / Печерська обласна лікарня Вінниччини очікує оновлення та зміни

Одним із ключових закладів, які очікують оновлення та зміни, є Печерська обласна лікарня відновного лікування.

За інформацією, наданою на сайті Вінницької обласної державної адміністрації, до Печерської обласної лікарні відновного лікування вже прибули представники департаменту охорони здоров'я та реабілітації ОВА разом з керівниками будівельних робіт.

Цей лікувальний заклад надає реабілітаційні послуги для пацієнтів з порушеними функціями опорно-рухового апарату та захворюваннями периферичної нервової системи. Зокрема, великий попит спостерігається серед осіб, які потребують довготривалої реабілітації.

Лікарня має мультидисциплінарні команди, які надають широкий спектр медичних послуг. У закладі облаштовані реабілітаційні зали, кабінети асистивних технологій та ерготерапії, а також зала для логопедичних занять. Крім того, на першому поверсі розташовані палати з інклюзивними санвузлами.

Наразі в Печерській обласній лікарні відновного лікування проводяться ремонтні роботи та переобладнання палат. Зокрема, планується створення безбар'єрного простору та облаштування палат Героїв. Планується також встановлення зовнішнього ліфта для зручності пацієнтів.

 "Наша головна мета - зберегти заклад і колектив, який тут працює. Ми плануємо робити все можливе для створення комфортних умов як для пацієнтів, так і для персоналу. Будемо продовжувати працювати над удосконаленням нашого закладу", - підкреслила Ольга Задорожна, директорка Департаменту охорони здоров'я та реабілітації ОВА.