Оперативна інформація на 784 день війни

Новини Вінниці / Оперативна інформація на 784 день війни

Минулої доби було зафіксовано 68 бойових зіткнень на різних напрямках фронту.

Були зафіксовані авіаційні удари в Попівці, Воздвиженському (Сумська область), Золочеві, Веселому, Волохівці, Глушківці, Колісниківці, Берестовому (Харківська область), Білогорівці (Луганська область), та в інших населених пунктах.

Також, не менш ніж 110 населених пунктів були піддані артилерійському обстрілу у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Херсонській та Миколаївській областях.

«Противник завдав загалом 2х ракетних та 64х авіаційних ударів, 75х ударів МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах. На жаль, російські терористичні атаки вбивають та поранені мирних жителів.», - зазначено в повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Попри спроби прорвати оборонні лінії українських військ, окупаційні війська зазнали втрат та відбиті у багатьох напрямках. Військово-повітряні сили України здійснили авіаційні удари по зосередженнях ворожих військ та командних постах противника. Ракетні війська також не залишились осторонь, завдаючи ударів по концентраціях російських військ.

 

Михайло Білик

17 квітня, 2024