Окупанти визнали смерть костромських десантників на чолі з командиром Сухарєвим, який розстрілював українців під Іловайськом у 2014-му

Новини Вінниці / Окупанти визнали смерть костромських десантників на чолі з командиром Сухарєвим, який розстрілював українців під Іловайськом у 2014-му

У РФ офіційно визнали смерть на війні в Україні своїх костромських десантників. Серед них контрактники та командир підрозділу полковник Сергій Сухарєв, який у 2014-му розстрілював наших захисників під Іловайськом.

Як повідомляє Telegram-канал "Говорить Москва", влада дозволила опублікувати фото кількох «героїв», причетних до вбивства мирних українців.

Напередодні місцеве видання «ГТРК Кострома» написало про загибель на війні, яку путінські пропагандисти називають «спецоперацією», командира частини 331-го десантного полку – полковника Сухарєва.

«Під час спецоперації, за даними облвійськкомату, виявили героїзм і віддали життя задля безпеки нашої країни військовослужбовці 331-го гвардійського парашутно-десантного полку», – висловилися у росЗМІ.

Також відомо, що загинули капітан Олексій Нікітін, який служив в одній із військових частин Анапи, старший сержант Сергій Лебедєв, сержант Олександр Лимонов і єфрейтор Юрій Дектярьов.

Нагадаємо, що всіх цих окупантів знищили Сили оборони України. Радник Генштабу ЗСУ Роман Туровець наголосив, що ліквідований полковник Сухарєв раніше вже бував у нашій країні. Зокрема, він разом із іншими такими ж путінськими злочинцями розстрілював українських воїнів під час виходу з Іловайська у 2014 році.

Додамо, загалом на 23-тю добу війни в Україні знищено вже понад 14 200 російських загарбників. Також путінська армія втратила 450 танків, 93 літаки й 112 вертольотів.

Олег Верлан

18 березня, 2022