Одну з місцевих прокуратур на Вінниччині очолив «варяг» з Одеської області

Новини Вінниці / Одну з місцевих прокуратур на Вінниччині очолив «варяг» з Одеської області

Керівником Калинівскої місцевої прокуратури, що у Вінницькій області, став Сергій Зубар.До призначення на Вінниччині посадовец працював у прокуратурі на Одещині.

Керівником Калинівскої місцевої прокуратури, що у Вінницькій області, став Сергій Зубар. До призначення на Вінниччині посадовец працював у прокуратурі на Одещині. Саме там, де і нинішній прокурор Вінниччини К. Мерімерін. 

Про це повідомляють офіційні джерела.

До призначення на посаду Сергій Зубар працював у прокуратурі Одеської області - першим заступником керівника Комінтернівської місцевої прокуратури.

Журналісти вже перевірили статки нового очільника місцевої прокуратури. В електронній декларації за 2018 рік Сергій Зубар задекларував три земельні ділянки площею 2060, 2032, 985 метрів квадратних у селах Лани та Селище Тиврівського району Вінницької області, квартири у Вінниці (75,2 м.кв.) та Одесі (52,4 м. кв.), автомобілі ВАЗ Нива 2121 1984 р.в., Skoda Octavia 2007 р.в., свою заробітну плату за основним місцем роботи у сумі 394 698 гривень, дружини - 46 740 гривень, а також 3 000 доларів США готівки.

Нагадаємо, що прокурором Вінницької області 20 грудня призначено Костянтина Мерімеріна. У жовтні 2018-го Костянтин Геннадійович очолив Комінтернівську місцеву прокуратуру Одеської області, де працював до призначення у Вінницю.

 

Марина Карабай

14 січня, 2020