Обставини сумної події у вінницькому професійному училищі розслідуватиме спеціальна комісія

Новини Вінниці / Обставини сумної події у вінницькому професійному училищі розслідуватиме спеціальна комісія

Сумна подія трапилася у стінах Вінницького вищого професійного училища сфери послуг. Наприкінці робочого дня там раптово помер один з працівників згаданого закладу.

Сумна подія днями трапилася у стінах Вінницького вищого професійного училища сфери послуг. Наприкінці робочого дня там раптово помер один з працівників згаданого закладу. Обставини й причини цього нещасного випадку розслідуватиме спеціальна комісія, яка створена наказом керівника Управління Держпраці у Вінницькій області.

«15 лютого 2019 року о 17:20 стався нещасний випадок у Вінницькому вищому професійному училищі сфери послуг. У завідувача навчально-виробничими майстернями Б., 1960 р.н., несподівано погіршився стан здоров’я, він зайшов до кабінету викладачів фізкультури і викликав швидку допомогу. Однак, лікарям залишилось тільки констатувати смерть», – зазначає прес-служба управління Держпраці у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині на робочому місці загинув молодий чоловік – машиніст компресорних установок, а також померла жінка, що працювала сторожем.
 

Юрій Ярмощук

20 лютого, 2019