Новий злочин через декілька діб після звільнення: на Вінниччині затримали підозрюваного у крадіжці під камерою відеонагляду

Новини Вінниці / Новий злочин через декілька діб після звільнення: на Вінниччині затримали підозрюваного у крадіжці під камерою відеонагляду

Через декілька днів після звільнення з місць позбавлення волі чоловік з прилавків на АЗС у Ладижині викрав товар на понад 2 000 гривень. Раніше за ґратами він провів майже 5 років, адже був засуджений за майнові злочини. Тепер затриманому до 8 років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, після отримання інформації про злочин правоохоронці Гайсинського райуправління за допомогою системи відеоспостереження, що встановлені в приміщенні автозаправки, ідентифікували фігуранта та встановили місце його проживання.

Зловмисником виявився 23-ріний житель сусіднього села. Він не заперечував своєї причетності до кримінального правопорушення.

Перед крадіжкою чоловік відвернув увагу продавця, замовивши приготування їжі, а потім викрав товар з прилавків.

Зі зловмисником слідчі провели всі необхідні процесуальні дії. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка).

Макс Мельник

13 січня, 2024