Нещодавно проданий на Вінниччині спиртзавод запустять на початку наступного року

Новини Вінниці / Нещодавно проданий на Вінниччині спиртзавод запустять на початку наступного року

ТОВ «ЛВН Лімітед» (ТМ Nemiroff) з офісами у Вінниці та Києві, який був визнаний переможцем першого відкритого аукціону з продажу майданчиків з виробництва спирту ДП «Укрспирт», оголосив про запуск спиртзавод в першому кварталі 2021 року.

ТОВ «ЛВН Лімітед» (ТМ Nemiroff) з офісами у Вінниці та Києві, який був визнаний переможцем першого відкритого аукціону з продажу майданчиків з виробництва спирту ДП «Укрспирт», оголосив про запуск придбанного Немирівського спиртзаводу в першому кварталі 2021 року.

Як писав NаПарижі, компанія Nemiroff і Фонд державного майна України 11 листопада підписали договір купівлі-продажу Немирівського спиртзаводу  а сума угоди склала 55 млн гривень.

Компанія-переможець була єдиною, хто подав заявку на участь в аукціоні. Разом із тим, через захищеність інформації про кількість учасників аукціону до початку його проведення, учасник запропонував ціну вищу за стартову на більше ніж 5 млн грн для отримання переваги на випадок можливої конкуренції під час торгів.

За попередніми розрахунками компанії, перша інвестиція в модернізацію придбаного заводу становитиме від $300 до $500 тис. Це початковий необхідний внесок в обладнання, технології та персонал для того, щоб зробити виробництво відповідним до стандартів компанії.

Запуск виробництва поки заплановано на 1 квартал 2021 року. Точні терміни залежать від швидкості прийняття і впровадження нового закону про ліцензування, а також від сприяння державних органів в отриманні ліцензії.

Ірина Заіковата

13 листопада, 2020