Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людей

Новини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людей

Вже стало доброю традицією, що народні депутати України з Вінниччини Лариса Білозір та Микола Кучер вітають своїх земляків у новорічні свята солодкими подарунками.

Вже стало доброю традицією, що народні депутати України з Вінниччини Лариса Білозір та Микола Кучер вітають своїх земляків у новорічні свята солодкими подарунками.

Цьогоріч вони, як і в попередні роки, також втілили доволі амбітну мету – привітали кілька тисяч одиноких громадян похилого віку, яких обслуговують працівники соціальних служб у Томашпільському, Тульчинському, Чернівецькому, Мурованокуриловецькому, Шаргородському, Тростянецькому, Бершадському, Гайсинському, Теплицькому районах та місті Ладижин. Поряд з цим меценати також подарували свято для юних школярів та дошкільнят своїх округів, яким вручили більше 20 тис. солодких подарунків. 

Про це йдеться на офіційних сторінках народних обранців.

"Для нас вже стало доброю традицією на новорічні свята дарувати солодкі подарунки одиноким людям поважного віку, які перебувають під опікою соціальних служб. Це наша з Микола Кучер щорічна акція, яку ми не порушуємо. Бо у цей передсвятковий період увага - найцінніше", - йдеться у повідомленні.

Загалом меценати привітали майже 7 тисяч одиноких непрацездатних громадян, яких обслуговують працівники соціальних служб у своїх округах. Народні депутати також відзначили роботу соціальних служб з одинокими людьми похилого віку, яка, без перебільшення, вимагає не лише самовідданості, людяності та поваги, а й безмежної доброти. Бо без доброти неможливо посісти у житті підопічного місце справді близької людини.  Саме завдяки чуйності та любові до своєї справи персоналу, підопічні терцентрів відчувають себе ніби у колі рідних.

"Маючи відповідальність перед своїми земляками, зі своєї ініціативи, без залучення будь-яких бюджетних ресурсів, ми щорічно у себе на окрузі даруємо подарунки всім діткам, що відвідують дитячі садочки та учнів 1-4 класів та одиноким людям, що перебувають під доглядом соціальних працівників. Окремо ми передали солодкі подарунки для дітей з родин армійців Гайсинського гарнізону. Також солодощі та інші гостинці були відправлені нашим військовим, які зараз боронять країну в районі проведення ООС",- підкреслив народний депутат Микола Кучер.

Новини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людейНовини Вінниці / Не зраджують традиціям: Лариса Білозір та Микола Кучер вітають зі святами школярів та одиноких людей