Не то місто назвали мільйонником. Десятирічна вінничанка жартами про рідне місто тричі розсмішила коміків Зеленського и Кошевого

Новини Вінниці / Не то місто назвали мільйонником. Десятирічна вінничанка жартами про рідне місто тричі розсмішила коміків Зеленського и Кошевого

Вінничанка Оля Олійник вкотре доказала, що у місті вміють жартувати про самих себе. Навіть більш влучно, чим відомі гумористи з «95 кварталу», для яких Вінниця потрохи стає темою згадувань.

Вінничанка Оля Олійник вкотре доказала, що у місті вміють жартувати про самих себе. Навіть більш влучно, чим відомі гумористи з «95 кварталу», для яких Вінниця потрохи стає темою «згадувань» в ефірі.

У програмі «Розсміши коміка. Діти. 3 сезон» 10-річна Оля Олійник тричі змусила посміхнутися коміків та виграла 10 тисяч гривень. Перед ефіром дівчинка зізналася, що захоплюється гімнастикою і гумором, але дуже хоче поїхати до Туреччини. Її батьки літали на відпочинок, а її не взяли. Тому Оля вирішила виграти гроші, щоб самій без батьків поїхати. Мрія зацікавила В. Зеленського і Є. Кошового.

Мрія мрією, а розсмішила коміків юна вінничанка жартами про рідне місто. Але були вони «на грані фолу». Наприклад, почала дівчина з того, що «Київ, Харків, Одеса - міста-мільйонники. Повірте мені, вінничанці, не ті міста назвали мільйонниками», - підкреслила Оля.

Другий раз білявці розсмішити Кошового вдалося, розповівши про те, що «нещодавно ми з класом їздили на екскурсію до «Європи». Саме так називається кафе нашого директора». Мабуть, коміки лише від Олі дізналися, що у Вінниці є такий відомий заклад.

На третій хвилині вона пояснила, чому «у Вінниці не проходить кастинг «Україна має талант»? За версією дівчинки, тому що «наш талант зараз має Україну».

Давно відомо, що у Києві люблять кепкувати над Вінницею, інколи навіть занадто жорстоко, зневажливо, але у 10-річної Олі це вийшло ефектніше, ніж у дорослих.

 

Олег Верлан

9 квітня, 2018