Наслідки негоди у Вінниці: зламані дерева та відключення електропостачання у двох мікрорайонах

Новини Вінниці / Наслідки негоди у Вінниці: зламані дерева та відключення електропостачання у двох мікрорайонах

У Вінниці після урагану, який вчора, 12 травня, вирував містом, тривають відновлювальні роботи. Від поривів вітру впало декілька дерев, і гілля частково похилилося на повітряні лінії електропередач.

Як повідомила начальниця відділу оперативного реагування «Цілодобова варта» Антоніна Іващук, сьогодні, 13 травня, комунальні служби Вінниці працюють над ліквідацією наслідків вчорашньої стихії. Не витримали вітру дерева на Сабарівському шосе (поблизу кладовища), на вулицях А. Артинова,34, Академіка Павлова, 4 та Немирівське шосе, 84.

«Без світла наразі перебувають мешканці будинків на кількох вулицях приватного сектору: Малі Хутори – вул. Академіка Вернадського, 1-й і 2-й провулки Топольського, вул. Івана Пулюя та у Сабарові – вул. Карбишева, 1-й, 2-й, 3-й проїзди Карбишева та 3-ій провулок Карбишева. На місці працюють аварійні бригади «Вінницьких міських електромереж» (МЕМ). Послугу обіцяють відновити до кінця дня», - зазначила вона.

Також МЕМ здійснюватимуть сьогодні планові роботи на мережах за такими адресами: пров. 2-й Чумацький, вул. Топольського, Грабця, Баженова, Конрада, Садова, Гната Мороза, Л. Лук'яненка, Тимошенка, Салтикова-Щедріна, Арабея, Рилєєва, Добролюбова, Каховського, Грохольських, Бестужева.

Щодо КП «Вінницяоблводоканал», то його аварійні бригади сьогодні усувають наслідки витоку інженерних мереж на вулиці М. Литвиненко–Вольгемут.

Нагадуємо також, що працівники КП «Вінницяміськтеплоенерго» продовжують ремонт котелень на вулицях Матроса Кошки 12/1 та Пирогова, 107. Роботи триватимуть до 26 травня.

Зателефонувати до «Цілодобової варти» вінничани можуть за номерами 15-60; 0-800-60-15-60; (0432) 65-15-60; (0432) 59-50-39; (0432) 60-15-60.

Олеся Рудницька

13 травня, 2022