Напад на поліцейського в Жмеринці. Жертва сімейної сварки захищала чоловіка

Новини Вінниці / Напад на поліцейського в Жмеринці. Жертва сімейної сварки захищала чоловіка

Після інциденту в центрі Жмеринки місцевий правоохоронець не бачить на ліве око. Жінці, яка захищаючи співмешканця ногою поцілила в обличчя поліцейського, загрожую позбавлення волі.

У Жмеринці постраждав поліцейський. Приїхавши на виклик, пов’язаний з сімейною сваркою, замість подяки він отримав важку травму ока.

Ставши свідком побиття 35-річним чоловіком своєї 32-річної співмешканки, їхня сусідка викликала поліцію, щоб вгамувати неспокійну пару. За лічені хвилини троє правоохоронців прибули до оселі в центрі міста. 

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, ввечері 31 жовтня спочатку правоохоронці намагалися словами заспокоїти чоловіка, однак це їм не вдалося. Тоді вони вирішили вдягнути на хазяїна кайданки. Утім, це не сподобалося співмешканці розбишаки – попри те, що кілька хвилин тому він її добряче відлупцював.

Оскаженіла жінка, побачивши, що один з правоохоронців нагнувся, поцілила ногою йому в голову. Як наслідок, 37-річний сержант отримав тяжку траму лівого ока. Оскільки в місцевій лікарні немає фахівців відповідного рівня, постраждалого госпіталізували до Вінниці, у лікарню ім. Пиригова. Зранку наступного дня у відділенні мікрохиругії ока правохоронця прооперували. Його стан оцінюють як важкий, але стабільний. Втім, медики запевняють, що бачити на ліве око він вже не буде. 

Жмеринські поліцейські відкрили кримінальне провадження. Порушниці загрожує до п'яти років ув’язнення.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Антон Булгаков

2 листопада, 2017