Найкращі райони для життя у Вінниці

Новини Вінниці / Найкращі райони для життя у Вінниці

Навесні 2017 року Вінниця була визнана найбільш комфортним містом для проживання. Місцева влада дійсно піклується про населення. Чого тільки варті чистота на вулицях, наявність великої кількості скверів і затишні зони для відпочинку.

Навесні 2017 року Вінниця була визнана найбільш комфортним містом для проживання. Місцева влада дійсно піклується про населення. Чого тільки варті чистота на вулицях, наявність великої кількості скверів і затишні зони для відпочинку.

Тим, хто вирішить купити квартиру, Вінниця підійде ідеально, особливо якщо переглянути різноманіття пропозицій на OLX: https://www.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvartiry/prodazha-kvartir/vinnitsa/. Але не можна забувати, що місто є обласним центром, у якому розвивається промисловість, активно працюють бізнесмени, на навчання поспішають школярі та студенти. Дізнайтеся, які райони ідеально підходять для тихого комфортного проживання.

Вишенька

Цей район давно полюбився місцевим жителям і приїжджим. Якщо купити квартиру тут, не доведеться замислюватися про те, як провести дозвілля. Привертають увагу велика кількість скверів і прекрасно розвинена інфраструктура. Крім цього, Вишенька має такі переваги:

  • хороша екологічна ситуація;
  • відмінна транспортна розв'язка (без проблем можна дістатися до будь-якої точки міста);
  • наявність кількох шкіл і дитячих садків;
  • високий рівень безпеки.

У районі можна зустріти пропозиції з продажу житла як на первинному, так і на вторинному ринку. Представлені варіанти різної цінової категорії. Тому точно вдасться знайти нерухомість, що відповідає фінансовим можливостям.

Центр

Центральну частину міста варто розглядати тим, хто хоче відчути справжню європейську атмосферу. Тут дуже затишно і прекрасно розвинена інфраструктура. Присутня велика кількість місць для відпочинку, торгових центрів і продуктових магазинів. Все найнеобхідніше буде перебувати в безпосередній близькості. Але вартість житла буде на порядок вище.

Урожай

Цей район займає третє місце за комфортністю. Тут дуже добре розвинена соціальна інфраструктура, тішить також хороша транспортна розв'язка. Присутні місця для занять спортом і численні дитячі майданчики. Район розташований усього в 15 хвилинах ходьби від центру міста. Це буде плюсом для тих, хто любить багато гуляти.

admin

13 вересня, 2021