На Європейській площі біля скульптури Жульки з цуценятами поселили бронзову жабу (ФОТО)

Новини Вінниці / На Європейській площі біля скульптури Жульки з цуценятами поселили бронзову жабу (ФОТО)

Вінницька Європейська площа знову поповнилася новою фотолокацією. Цього разу це бронзова скульптура жаби із бабкою (стрекозою).

Вінницька Європейська площа знову поповнилася новою фотолокацією. Цього разу це бронзова скульптура жаби із бабкою (стрекозою).

Ропуху поселили неподалік «Родинного фонтану «Дощик» та композиції під назвою «Щаслива родина» -  собаки Жульки, поруч з якою м’ячиком граються два щеня. Їх встановили восени минулого року біля дитячого кафе між дитячим майданчиком «ROSHEN» та приміщенням Вінницького міського суду.

Як і всі попередні скульптури, нова композиція виготовлена за кошти вінницького мецената, бізнесмена Сегрія Капусти. Виконавцем композиції, яка прикрасить площу, є творча майстерня «Оврах» (родина вінницьких скульпторів на чолі з Володимиром Оврахом – авт.).

                                 

Новини Вінниці / На Європейській площі біля скульптури Жульки з цуценятами поселили бронзову жабу (ФОТО)Новини Вінниці / На Європейській площі біля скульптури Жульки з цуценятами поселили бронзову жабу (ФОТО)Новини Вінниці / На Європейській площі біля скульптури Жульки з цуценятами поселили бронзову жабу (ФОТО)