На Вінниці завершили благоустрій парку на Тяжилові, що дозволило кардинально змінити його обличчя

Новини Вінниці / На Вінниці завершили благоустрій парку на Тяжилові, що дозволило кардинально змінити його обличчя

На Тяжилові реалізували проєкт, який став переможцем конкурсу Бюджет громадських ініціатив. В парку Інтеграл, облшатували алеї, встановили вуличні меблі та турніки

На Тяжилові, що у східній частині Вінниці, реалізували проєкт, який став переможцем конкурсу Бюджет громадських ініціатив. В парку Інтеграл, облшатували алеї, встановили вуличні меблі та турніки.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

«Роботи з реалізації проєкту «Благоустрій парку Інтеграл» розпочались наприкінці літа. Тепер це місце стало улюбленою зоною відпочинку для місцевих мешканців.

Тут  облаштували алею, встановили лавочки, урни для сміття. А також зробили майданчик з турніками для занять воркаутом, де полюбляють займатись спортом місцеві жителі. Облаштували освітлення та відеонагляд.

Крім того, у рамках проекту встановили оригінальні паркові меблі – чотири столики з лавками, зроблені з бетону, але стилізовані під дерево. Їх виготовили місцеві майстри», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що в жодному юридичному документі не згадується парк Інтеграл. Це "народна" назва. І називають його так десятиріччями, попри відсутність офіційного статусу у зеленої зони.

Марина Карабай

11 листопада, 2020