На Вінниччину повертається спека

Новини Вінниці / На Вінниччину повертається спека

За прогнозами синоптиків, на Вінниччині завтра слід очікувати грози. Після злив 25 серпня морально вінничани мають бути готовими до будь-яких примх небесної канцелярії. Тим більш, що вже наприкінці тижня погода кардинально зміниться – повертається спека.

За прогнозами синоптиків, на Вінниччині завтра слід очікувати грози. Після потужньої зливи 25 серпня морально вінничани мають бути готовими до будь-яких примх небесної канцелярії. Тим більш, що вже наприкінці тижня погода кардинально зміниться – повертається спека.

Як зазначають в Укргідрометцентрі, завтра слід розраховувати на грозові дощі та помірну для серпня температуру 24-26 градусів. З 28 серпня небо має бути безхмарним, а температура поступово – з південним вітром – підвищуватиметься. У неділю прогнозують  31-33 градуси тепла.

На порталі Сіноптік навіть обіцяють відносно прохолодну погоду у найближчі кілька днів – до 29 серпня. На вихідні температурний стовпчик відчує бажання насолодитися останнім літнім теплом.

Портал Gismeteo переконує у тому, що спекотна погода триватиме і на початку вересня. Наприкінці наступного тижня можливий дощ.

      

 

Олеся Рудницька

26 серпня, 2020