На Вінниччині звернутися до прокурорів можна буде по скайпу

Новини Вінниці / На Вінниччині звернутися до прокурорів можна буде по скайпу

Сучасні технології зв'язку використовують у прокуратурі Вінницької області. Відтепер прийом громадян її керівниками та районних прокуратур здійснюватиметься і по скайпу.

Сучасні технології зв'язку використовують у прокуратурі Вінницької області. Для того, щоб поліпшити комунікацію з громадянами. Відтепер звернутися до керівників обласної та районних прокуратур охочі зможуть і по скайпу.

Потрапити на «онлайн-прийом» можна лише у певні дні, згідно графіку. Але для цього мають бути й підстави. У правоохоронному відомстві повідомили, як це практично зробити.

«Для цього, особи, які  виявили бажання бути прийнятими керівництвом прокуратури області із застосуванням відеоконференц  та/ або скайп зв’язку, можуть звернутися до місцевих прокуратур за місцем проживання  чи перебування, працівниками яких роз’яснюється порядок прийому. За наявності підстав,  у бажаючих приймають відповідні заяви, з долученням копій рішень, які оскаржуються. Відповідна інформація надається до галузевого відділу прокуратури області  напередодні дня прийому, згідно графіку.
Всі звернення, які прийняті керівництвом прокуратури області та місцевих прокуратур із застосуванням  інтернет зв’язку,  підлягають реєстрації та розгляду  в порядку, передбаченому нормативними актами Генеральної прокуратури України та прокуратури  області», – повідомляється на сайті прокуратури Вінницької області. 
 

Юрій Ярмощук

21 лютого, 2019