На Вінниччині з'явиться перший інтернат окремо для чоловіків

Новини Вінниці / На Вінниччині з'явиться перший інтернат окремо для чоловіків

Створити перший на Вінниччині психоневрологічний будинок-інтернат для чоловіків похилого віку планують у 2018 році. Наразі обласна влада шукає місце, де відкрити новий заклад.

Створити перший на Вінниччині психоневрологічний будинок-інтернат для чоловіків похилого віку планують до кінця 2018 році. Наразі обласна влада шукає місце, де відкрити новий заклад.

Як розповів директор департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський, розглядаються три варіанти у Бершадському, Тульчинському та Крижопільському районах.

"На Вінниччині існує проблема пов’язана з утриманням літніх чоловік. Саме тому неодноразово обговорювали це питання та шукали шляхи його вирішення. Тому, вже цьогоріч планується відкриття новоствореного психоневрологічного будинку-інтернату для чоловіків похилого віку. Заклад не буде юридичною особою, можливо навіть працюватиме, як філія. Вибір місця розташування залишається за департаментом соціальної і молодіжної політики Вінницької ОДА", - зазначив Микола Копачевський.

За словами чиновника, фінансуватиметься будинок-інтернат для чоловіків з обласного бюджету.

Саша ГРИГОРОВСЬКА