На Вінниччині затримали винахідливу хронічну крадійку, яка поцупила телефон, коли нібито прийшла працевлаштуватись

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали винахідливу хронічну крадійку, яка поцупила телефон, коли нібито прийшла працевлаштуватись

Послужний список 33-річної жительки Дніпропетровської області однозначно вказує на те, що вона крадійка з досвідом. Останній злочин жінка вчинила 13 червня в Гайсині Вінницької області. З офісного приміщення зловмисниця викрала мобільний телефон.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, раніше її неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за вчинення пограбувань та крадіжок. Наразі жінку підозрюють у серії крадіжок на Вінниччині.

За попередньою інформацією слідства, зловмисниця прийшла до одного із місцевих підприємств під приводом пошуку роботи. Скориставшись відсутністю людей в одному із робочих кабінетів, жінка викрала мобільний телефон. Затримали її протягом кількох годин на одній із вулиць Гайсина.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Рецидивістку підорюють у вчиненні ще кількох крадіжок на території Вінницької області.

Макс Мельник

14 червня, 2022