На Вінниччині затримали «нічного» крадія. Чоловіка підозрюють у низці злочинів протягом кількох годин

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали «нічного» крадія. Чоловіка підозрюють у низці злочинів протягом кількох годин

У Могилеві-Подільському 14 жовтня працівники поліції затримали зловмисника, причетного до вчинення крадіжок з території домоволодіння та автомобілів мешканців районного центру. Чоловікові загрожує до 8 років ув’язнення.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, нефартовим для 22-річного громадянина Республіки Молдова, який наразі проживає в районному центрі, стала крадіжка з автомобіля Opel.

Так сталось, що власник легковика звернувся до поліції із заявою, повідомивши, що злочин стався вночі, а автівка була припаркована у дворі. Із салону зникли відеореєстратор та інші особисті речі.

Протягом кількох годин поліцейські оперативним шляхом встановили підозрюваного. Чоловіка затримали на одній в вулиць міста.

Поліцейські з’ясували, що зловмисник цієї ж ночі вчинив ще дві крадіжки особистого майна. З автомобіля місцевого жителя він викрав автомагнітолу, а з подвір’я іншщого мешканця районного центру акустичні колонки та музичний підсилювач звуку.

Крадені речі вилучено. Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4. ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. 

Наразі підозрюваного перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів та території району.

Макс Мельник

15 жовтня, 2022