На Вінниччині захисників України привітали піснею

Новини Вінниці / На Вінниччині захисників України привітали піснею

Естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області привітав захисників України. До слів подяки музиканти додали ще й пісню.

Естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області привітав захисників України зі святом. До слів подяки музиканти додали ще й пісню.

«Сьогоднішній день об’єднує величні свята – день Українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та державне свято – День захисника України.

Сьогодні, ми вітаємо мужніх оборонців та визволителів нашої рідної землі, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова.

Рятувальники Вінниччини схиляють голови перед подвигом всіх захисників, ми дякуємо волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію.

Бажаємо нашим героям міцного здоров'я, добра і щастя, сили і незламної віри у перемогу, щоб у нашій Україні нарешті запанував довгоочікуваний мир!», - йдеться у привітанні на сторінці спільноти Естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області у Facebook.

Відео можна переглянути за тут.