На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)

У Немирівському районі на Вінниччині капітально ремонтують міст через Південний Буг протяжністю 206 метрів. Знаходиться він між селами Семенки та Нижча Кропивна. Як розповів Суспільному директор Служби місцевих автодоріг в області Володимир Костенко, споруду побудували 44 роки тому і відтоді капітально не ремонтували жодного разу.

У Немирівському районі на Вінниччині капітально ремонтують міст через Південний Буг протяжністю 206 метрів. Знаходиться він між селами Семенки та Нижча Кропивна. Як розповів Суспільному директор Служби місцевих автодоріг в області Володимир Костенко, споруду побудували 44 роки тому і  відтоді капітально не ремонтували жодного разу.

Нині там почали розбирати огородження і старі залізобетонні плити.

"Торік інженери відділу якості і контролю при обстеженні об'єктів встановили  безліч дефектів, плюс, враховуючи що міст дійсно є стратегічним, ми рекомендували включити його в перелік тих, що фінансуватимуться за кошти субвенції державного дорожнього фонду", — розповів Костенко.

Тендер виграла підрядна організація «Енергетично-дорожнє будівництво». Вартість робіт оцінили у майже 38 млн грн. Ремонтувати об'єкт почали два тижні тому.

"Зараз проводиться демонтаж тротуарних блоків. Повністю все буде. Від опор до тротуара і з новими шарами асфальтобетонної розмітки" - розповів представник підрядника Валерій Крупський.

На час ремонту, їздити через міст можуть лише легкові автівки до 3,5 тонн. Водіїв дорожники просять «не ганяти». Вантажівки ж рухаються в об'їзд трасою Брацлав - Немирів.

Завершити капітальний ремонт мосту у Немирівському районі мають до листопада. Загалом, з словами В.Костенка, цього року  на Вінниччині передбачено виконання ремонтних робіт на 26 об'єктах, серед яких 9 мостів.

Фото Служби місцевих автомобільних доріг Вінницької області

 

Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / На Вінниччині за 38 млн грн капітально ремонтують двохсотметровий міст через Південний Буг (ФОТО, ВІДЕО)