На Вінниччині відкрили третій центр обслуговування споживачів природного газу. Новосторений ЦОК відвідав голова ОДА

Новини Вінниці / На Вінниччині відкрили третій центр обслуговування споживачів природного газу. Новосторений ЦОК відвідав голова ОДА

Сьогодні, 28 серпня у Тульчині відкрили третій на Вінниччині нового сучасного Центру обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз». У компанії запевняють, це новий стандарт надання послуг споживачам природного газу. Тут люди можуть отримати консультацію з будь-якого питання, пов’язаного із газопостачанням: розрахунками за спожитий газ, приєднанням до газових мереж, встановленням або заміною газових приладів.

Сьогодні, 28 серпня, у Тульчині відкрили третій на Вінниччині новий сучасний Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Вінницягаз». У компанії запевняють, що це новий стандарт надання послуг споживачам природного газу. Тут люди можуть отримати консультацію з будь-якого питання, пов’язаного із газопостачанням: розрахунків за спожитий газ, приєднанням до газових мереж, встановленням або заміною газових приладів.

Тульчинський ЦОК обслуговуватиме понад 13 тисяч споживачів природного газу, які проживають у місті та районі.

«Ми вже відкрили два таких центри, один в місті Хмільник, другий для юридичних осіб в місті Вінниця, третій - сьогодні у Тульчині.  До кінця року ще плануємо відкрити у місті Жмеринці. Тут сучасна оргтехніка, обладнання, новий підхід до надання послуг. Люди будуть отримувати послуги з газопостачання, газорозподілу, газопідключення. Адже настане час, коли таке підприємство як «Вінницягаз» залишиться одним розподільчим підприємством, яке буде здійснювати безпосередньо транспортування природного газу до кінцевого споживача. На ринку появиться декілька гравців надавачів послуг - постачання газу для споживачів. Ми будемо обслуговувати усіх споживачів, незалежно від того, хто буде надавачем послуг», - зазначив голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак.

Для оперативного обслуговування клієнтів тут працюватиме чотири оператори. Відвідав новостворений ЦОК голова облдержадміністрації Валерій Коровій.

«Хочу подякувати керівництву ПАТ «Вінницягаз» за прогресивний підхід у напрямку розвитку мережі центрів обслуговування клієнтів. Ми живемо в історичний час, коли органи влади перестають керувати і вчити людей як їм треба жити. Основне завдання влади та інституцій полягає в створенні умов для бізнесу, для того, щоб надавати послуги громадянам, формувати конкурентне середовище, підвищувати ефективність. Люди повинні бачити позитивні зміни», - зазначив Валерій Коровій.