На Вінниччині вантажівка наїхала на пішохода, який хильнув зайвого

Новини Вінниці / На Вінниччині вантажівка наїхала на пішохода, який хильнув зайвого

На Вінниччині частішає випадків ДТП підстроєних п’яними пішоходами. Подібний випадок стався у Тульчинському районі, водій вантажного автомобіля не встиг вчасно загальмувати, коли йому під колеса вибіг п’яний пішохід.  Потерпілого з травмами голови госпіталізований у реанімацію.

На Вінниччині частішають випадки ДТП, які спровокували п’яні пішоходи. Приміром у Тульчинському районі водій вантажного автомобіля не встиг вчасно загальмувати, коли йому під колеса вибіг п’яний пішохід. Потерпілого з травмами голови госпіталізовано у реанімацію.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 7 листопада близько 20.20 в селі Мазурівка 36-річний водій вантажного автомобіля Scania, житель Житомира, збив нетверезого 46-річний місцевого жителя, який рухався по проїзній частині дороги у зустрічному напрямку.

Потерпілий з травмами голови доставлений у районну лікарню.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Правопорушнику загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Ірина Заіковата

8 листопада, 2019