На Вінниччині родина отруїлась газом: вдалось врятувати лише 16-річну дівчину

Новини Вінниці / На Вінниччині родина отруїлась газом: вдалось врятувати лише 16-річну дівчину

У с. Селище Гніванської міської громади 20 березня у приватному будинку отруїлася чадним газом родина. Загинула 45-річна жінка та її 14-річний син. Поліцейські встигли врятувати лише 16-річну дівчину.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, правоохоронці побачили у вікно, що в одній із кімнат є люди, які ні на що не реагували. Сусіди повідомили, що жінка не відповідала на телефонні дзвінки, а за день до цього скаржилася на слабкість, запаморочення у неї та її двох неповнолітніх дітей.

Поліцейські примусово відкрили вхідні двері та ввійшли до будинку.

«На жаль, 45-річна жінка та її 14-річний син від отруєння загинули. 16-річна дівчина була без свідомості, але дихала. Поліцейські разом із сусідом винесли її на вулицю та викликали швидку. Аби швидше надати дівчині допомогу виїхали на зустріч лікарям. Постраждалу 16-річну дівчину госпіталізовано. Наразі її рятують лікарі», - йдеться у повідомленні.

Причина отруєння встановлюється.

Усі обставини з’ясовуються в межах відкритого кримінального провадження за п. 1, ч. 2, ст. 115 КК України з відміткою «нещасний випадок».

Макс Мельник

21 березня, 2023