На Вінниччині прощатимуться зі загиблим на Донбасі захисником Сергієм Задніпрянцем

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться зі загиблим на Донбасі захисником Сергієм Задніпрянцем

Завтра, 26 травня, о 13:30 у живому коридорі вшануватимуть загиблого земляка Сергія Задніпрянця у Стрижавській громаді, що на Вінниччині. Захисника проведуть від тракторного стану Мізяківських Хуторів до центральної площі села, де й відбудеться церемонія прощання з воїном.

Про це повідомив Михайло Демченко, голова Стрижавської територіальної громади..

«Сергій Задніпрянець загинув, виконуючи бойове завдання поблизу позиції в районі населеного пункту Хромове Донецької області. Герой родом з Мізяківських Хуторів. Там же закінчив сільську школу. Потім служив у армії. Працював у Стрижавській колонії. У 2005 році проходив строкову військову службу в десантних військах у Львові. 5 квітня цього року Сергія призвали до лав ЗСУ.

Він був солдатом, старшим стрільцем 2-го механізованого відділення-бойової машини 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти військової частини А 4472. Майже три тижні мужньо брав участь у насправді пекельних подіях на фронті», - зазначив очільник громади.

23 квітня йому виповнилося 37 років. І своє життя він віддав за мирне українське майбутнє. У Сергія залишився рідний брат Леонід. Підтримаймо родину, віддаймо хороброму воїну належну шану.

Світла пам'ять Сергію!