На Вінниччині поліція заблокувала виїзди із села, щоб зловити тих, хто пограбував інваліда

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція заблокувала виїзди із села, щоб зловити тих, хто пограбував інваліда

В «осаді» 17 травня опинилося село Губник Гайсинського району Вінниччини після того, як 34-річний місцевий мешканець повідомив про пограбування. Саме контроль над виїздами допоміг правоохоронцям зупинити таксі та затримати двох зловмисників, які вирішили відібрати в інваліда зібрані на лікування 80,7 тисяч гривень.

В «облозі» 17 травня опинилося село Губник Гайсинського району Вінниччини після того, як 34-річний місцевий мешканець повідомив про пограбування. Саме контроль над виїздами допоміг правоохоронцям зупинити таксі та затримати двох зловмисників, які вирішили відібрати в інваліда зібрані на лікування 80,7 тисяч гривень.

Як повідомили у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, про подію поліції повідомили близько 13.20. Зателефонував постраждалий. Він розповів, що до будинку вдарся незнайомець, відібрав кошти, які тривалий час збиралися на лікування. Через обмеження в русі господар не зміг завадити нападнику.

«Полювання» на зловмисника передбачало фізичне блокування виїздів із села. Метод спрацював. Працівники поліції зупинили таксі, у салоні якого перебував двоє пасажирів – нападник та, як виявилося, його спільник, який чекав «на шухері» поруч з будинком інваліда…

Затриманими виявились мешканці Хмільницького та Гайсинського районів віком 26 та 30 років. Молодший з правопорушників вже має судимість за злочини майнового характеру. Під час поверхневого огляду у них поліцейські вилучили кошти потерпілого.

Поліцією  розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 186 КК України (грабіж), що передбачає до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

18 травня, 2021