На Вінниччині поліція перевіряє факти, про які повідомила громадянська мережа «Опора»

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція перевіряє факти, про які повідомила громадянська мережа «Опора»

Йдеться про можливе порушення виборчого законодавства. До речі, з початку президентської виборчої кампанії, яка стартувала в останній день минулого року, на Вінниччині до поліції вже надійшло понад десять звернень з цього приводу. Вони стосувалися політичної агітації. Одне з останніх – сьогодні. Правоохоронці прокоментували те, що сталося.

Йдеться про можливе порушення виборчого законодавства. До речі, з початку президентської виборчої кампанії, яка стартувала в останній день минулого року, на Вінниччині до поліції вже надійшло понад десять звернень з цього приводу. Вони стосувалися політичної агітації.

Одне з останніх – сьогодні. Правоохоронці прокоментували те, що сталося.

«28 січня до Вінницького відділу поліції надійшло повідомлення про можливе порушення, пов’язане з передвиборчою агітацією, одним з місцевих телеканалів. За цим фактом поліцією проводиться перевірка», – зазначає відділ комунікації поліції Вінниччини.

На сайті Громадянської мережі «ОПОРА» 27 січня розміщено інформацію про те, що в соцмережі «Facebook» на офіційній сторінці «Батьківщина Вінницька область»  оприлюднено відеосюжет, підготовлений  ТРК «Вінниччина»,  про проведення на межі Вінницької та Житомирської областей заходу «Ланцюг єднання», з нагоди Дня Соборності за ініціативи одного із кандидатів  у президенти України, який станом на 22 січня ще не був офіційно зареєстрований в ЦВК.

Юрій Ярмощук

28 січня, 2019