На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголю

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголю

На Вінниччині, а саме у селі Зарванці, правоохоронці припинили виробництво “елітного” алкоголю. Сам фальсифікат, який був маркований відомими торговими брендами, зловмисники виготовляли в орендованих гаражах, там же вони зберігали спирт, обладнання для розливу і пакування сурогату. 

Як повідомили на сайті ГУНП у Вінницькій області, “директором” виробництва оковитої став 46-річний житель Вінницького району, який долучив роботи по виготовленню, фасуванню та транспортуванню спиртного п’ятьом своїм спільникам.  

Саме виробництво “елітного алкоголю” організували в орендованих гаражах та продавали оптовими партіями та вроздріб на території області. 

За словами керівника відділу поліції №3 Вінницького районного управління поліції Ігора Чебана, під час обшуку за місцем проживання організатора слідчі вилучили понад 100 готових для продажу тетрапаків з коньяком, спиртову суміш, яку зловмисники використовували в процесі виробництва сурогату, тару для фасування, грошові кошти, револьвер та набої. 

Також, під час проведення ряду обшуків слідчі вилучили понад три тонни спирту, готовий для продажу фальсифікат, обладнання та матеріали для виробництва контрафактного товару. 

Поліція розслідує кримінальне провадження розпочате за ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. 

За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголюНовини Вінниці / На Вінниччині поліцейські викрили виробництво фальсифікованого алкоголю