На Вінниччині пограбували пошту: у поліції повідомляють про затримання банди

Новини Вінниці / На Вінниччині пограбували пошту: у поліції повідомляють про затримання банди

У місті Могилів-Подільський на Вінниччині ввечері 10 січня грабіжники напали на потове відлуння, винесли звідти посилки та зникли з місця злочину. У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомили про затримання зловмисників. Чотирьох з них впіймали у Жмеринському районі, одного – в Могилеві-Подільському.

У місті Могилів-Подільський на Вінниччині ввечері 10 січня грабіжники напали на поштове відділення, винесли звідти посилки та зникли з місця злочину. У відділі комунікації поліції Вінницької області повідомили про затримання зловмисників. Чотирьох з них впіймали у Жмеринському районі, одного – в Могилеві-Подільському.    

Сталося пограбування близько 20:40. До поліції надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб пограбувала поштове відділення.

«Зловмисники заволоділи посилками, що знаходились у відділенні перевізника, та на автівках зникли з місця  злочину. На території області було введено план «Перехват», - інформують у поліції.

Чотирьох зловмисників, які втекли на автомобілі автомобіль BMW X5, поблизу села Кацмазів Жмеринського району затримали бійці спецпідрозділу КОРД спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань, карного розшуку обласного главку та співробітниками могилів-подільської поліції.

Ще одну підозрюваного на автомобілі Fiat Ducato, що був помічений на місці злочину, оперативники затримали у Могилів-Подільському.

За даними поліції, четверо затриманих – вінничани віком від 30 до 38 років, п’ятий – 41-річний житель Могилів-Подільського.

«Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Поліцією розпочато кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії. Наразі встановлюються обставини вчинення цього злочину та особи, які можуть бути причетними до нього. За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення», - повідомляють у поліції Вінниччини.