На Вінниччині патрульні затримали чоловіка з чималим "запасом" канабісу

Новини Вінниці / На Вінниччині патрульні затримали чоловіка з чималим "запасом" канабісу

У Гнівані, що на Вінниччині, патрульні зупинили підозрілого чоловіка, з ознаками наркотичного  спянінння. Підозри правоохоронців підтвердили й медики. Під час поверхневого огляду, у затриманого знайшли й 23 згортки з канабісом.

У Гнівані, що на Вінниччині, патрульні зупинили підозрілого чоловіка, з ознаками наркотичного спянінння. Підозри правоохоронців підтвердили й медики. Під час поверхневого огляду, у затриманого знайшли 23 згортки з речовиною, схожою на канабіс.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій обалсті, 12 листопада близько 19.00 години під час патрулювання міста патрульні у місті Гнівані на вулиці Соборній помітили підозрілого чоловіка.

Спілкуючись з працівниками поліції, 38 – річний правопорушник помітно нервував. Під час поверхневого огляду у зловмисника поліцейські виявили 23 згортки з наркотичною речовиною, схожою на канабіс.

Для огляду працівники поліції доставили чоловіка до медичного закладу. Результат виявився позитивний - правопорушник перебував під дією наркотиків.

Вилучені згортки направлені на експертизу.

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3-х років.