На Вінниччині освітян вп‘яте збирають на нараду та запрошують головного "борця" з коронавірусом

Новини Вінниці / На Вінниччині освітян вп‘яте збирають на нараду та запрошують головного "борця" з коронавірусом

В Тульчинському районі, що на Вінниччині, в умовах карантину провели «педраду» в онлайн режимі. Це вже п‘яте дистанційне  засідання освітян.  Педагогам повідомили, що незабаром атестація, тож варто вдосконалювати форми та методи дистанційного навчання. Також присутнім на засіданні нагадали, що карантин не звільняє від впродякування шкільних  дворів та й ще з дезінфеціією.

В Тульчинському районі, що на Вінниччині, в умовах карантину провели «педраду» в онлайн режимі. Це вже п‘яте дистанційне засідання освітян. Педагогам повідомили, що незабаром атестація, тож варто вдосконалювати форми та методи дистанційного навчання. Також присутнім на засіданні нагадали, що карантин не звільняє від впродякування шкільних дворів та й ще з дезінфеціією.

Про засідання розповідає офіційний сайт Тульчинської РДА.

«В умовах карантинних обмежень на зібрання та наради, відділ освіти Тульчинської райдержадміністрації провів чергову онлайн нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти», - повідомляє пресслужба.

Начальник місцевого відділу освіти Сергій Чепернатий запросив на засідання керівника оперативного штабу по боротьбі із коронавірусною інфекцією Юрія Деркача. Тож освітяни змогли довідатись про усі «нюанси» карантинних заходів так би мовити від «першої особи».

Більше всього говорили про святкування Великодніх свят.

«Також на нараді начальником відділу освіти розглянуто наступні питання: щодо вдосконалення форм та методів дистанційного навчання та початку он-лайн курсу провідними телеканалами України, про особливості фінансово-правової співпраці відділу з керівниками ЗЗСО, питання атестації педагогічних працівників району, яка проводитиметься дистанційно, щодо приведення до належного стану пришкільних територій у рамках місячника благоустрою в умовах карантину та відповідних заходів з дезінфекції», - йдеться в інформації.

 

Марина Карабай

12 квітня, 2020