На Вінниччині неуважність водія могла вартувати життя трьом людям

Новини Вінниці / На Вінниччині неуважність водія могла вартувати життя трьом людям

На Вінниччині, а саме у Гайсинському районі, сталась аварія за участю водія автомобіля Chevrolet Aveo. Чоловік, задивившись у навігатор, не впорався з керуванням свого «залізного коня» та вилетів на тротуар, де стояли двоє пішоходів. На щастя усі учасники ДТП живі, та направлені з численними травмами до лікарні.  

На Вінниччині, а саме у Гайсині, сталась аварія за участю водія автомобіля Chevrolet Aveo. Чоловік, задивившись у навігатор, не впорався з керуванням свого «залізного коня» та вилетів на тротуар, де стояли двоє пішоходів. На щастя усі учасники ДТП живі, але направлені з численними травмами до лікарні.  

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 18 листопада близько 13.00 у райцентрі на вулиці Заводській, 27-річний водій автомобіля Chevrolet Aveo не впорався з керуванням та виїхав на тротуар та зіткнувся з парканом. У результаті аварії травмовано двох перехожих, який у цей час знаходились на тротуарі. 

Обидва потерпілі з переломами ніг доставлені у лікарню. Загрози їх життю немає. Водій не постраждав. Керманич автомобіля освідуваний. Він тверезий. 

За словами водія, він задивився на навігатор, у результаті чого з’їхав з дороги. Відомості про подію внесені до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У поліції, звертаючись до водіїв, просять бути уважними та дотримуйтись Правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість та дистанцію, враховувати дорожню обстановку під час маневрів і не відволікатись на сторонні предмети. Від цього залежить як особиста безпека, так і безпека інших учасників дорожнього руху. 

Ірина Заіковата

19 листопада, 2019