На Вінниччині на пожежах загинуло понад півсотні людей

Новини Вінниці / На Вінниччині на пожежах загинуло понад півсотні людей

З початку цього року у Вінницькій області під час пожеж загинуло 56 людей. Про це Na Парижі повідомила Ірина Брунь, фахівець відділу комунікацій з громадськістю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

З початку цього року у Вінницькій області під час пожеж загинуло 56 людей. Про це Na Парижі повідомила Ірина Брунь, фахівець відділу комунікацій з громадськістю Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області.

За її словами, ще 33 особи отримали травми, а 15 – врятовано. На щастя, цього року в області в огні не загинула жодна дитина.

Список пожеж з фатальним наслідком поповнився 7 листопада. Вранці рятувальники отримали тривожне повідомлення, що в селі Березівка Чернівецького району горить будинок. Прибувши на місце, рятувальники за півгодини впоралися з вогнем. Під час гасіння вони побачили на підлозі літньої кухні тіло господаря, який загинув у вогні. Ймовірно, нещастя сталося через його необачність при палінні.

Юрій ЯРМОЩУК

 

 

Антон Булгаков

7 листопада, 2017