На Вінниччині мікроавтобус на смерть збив жінку-пішохода

Новини Вінниці / На Вінниччині мікроавтобус на смерть збив жінку-пішохода

В Казятивському районі сталась моторошна аварія. В  селі Махнівка водій мікроавтобусу збив 37-річну жінку, яка рухалась в попутному до авто напрямку. На жаль потерпіла отримала травми не сумісні з життям та померла на місті аварії.

В Козятинському районі сталась моторошна аварія. В селі Махнівка водій мікроавтобусу збив 37-річну жінку, яка рухалась в попутному до авто напрямку. На жаль, потерпіла отримала травми не сумісні з життям та померла на місті аварії.

Як повідомили в прес-службі ГУНП у Вінницькій області, 4 серпня близько 23.30 години на автодорозі  Житомир – Могилів-Подільський сталось ДТП за участі автомобіля та пішохода.

Як стало відомо, 28-річний житель Житомира, керуючи мікроавтобусом «Volkswagen», збив жінку-пішохода, яка рухалась саме по дорозі в попутному напрямку.

На жаль, від отриманих травм потерпіла померла на місці автопригоди. Освідування показало, що водій був тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі. 

Ірина Заіковата

5 серпня, 2019