На Вінниччині мера вирішили позбавити звання «Почесного громадянина міста»

Новини Вінниці / На Вінниччині мера вирішили позбавити звання «Почесного громадянина міста»

У Ладижині 31 березня має відбутись чергова 13 сесія міської ради 8 скликання. На численні звернення містян група депутатів вносить на розгляд два проєкти рішень, які стосуються міського голови Валерія Коломєйцева.

Як пише у Facebook депутат міськради Андрій Скакодуб, перший проєкт - «Про позбавлення Валерія Коломєйцева звання "Почесний громадянин міста Ладижин», а другий – «Про виключення із заробітної плати міського голови премії, розмір надбавки за інтенсивність обмежити 25 % посадового окладу, заборонити виплату матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових проблем, до професійного свята, ювілейної дати».

За його словами, Ініціативу підтримало 4 депутати, - Іван Котик, Микола Римар, Василь Новицький та Андрій Скакодуб. Он не виключає, що на сесії буде більше голосів. А.Скакодуб пропонує колегам визначитися, адже «ніякого середнього варіанту "за мір во вьом мірє" або "конструктивної позиції" немає».

Нагадаємо, ще до початку війни міський голова Ладижина залишив Україну. Досі він не перебуває у межах країни. За неофіційною інформацію мер знаходиться у Таїланді. 

Макс Мельник

26 березня, 2022