На Вінниччині ліквідовують департамент і два управління облдержадміністрації

Новини Вінниці / На Вінниччині ліквідовують департамент і два управління облдержадміністрації

В структурі Вінницької облдержадміністрації ліквідовуються одразу три структурних підрозділи. Відповідні розпорядження для підпису Сергія Борзова підготовлено.

У Вінницькій облдержадміністрації ліквідовуються одразу три структурних підрозділи. Відповідні розпорядження для підпису Сергія Борзова були підготовлені напередодні.

Мова йде про ліквідацію департаменту освіти і науки, управління культури і мистецтв, а також управління фізичної культури і спорту.

Зазвичай, ліквідовують структури у разі їх реорганізації, об’єднання чи інших трансформацій, а також коли потрібно «безболісно» позбавитися керівника та призначити іншу особу.

Головою ОДА С.Борзовим підписані усі три документи. Наразі  NaПарижі не має копій розпоряджень про створення нових структур замість тих, що ліквідуються.      

Новини Вінниці / На Вінниччині ліквідовують департамент і два управління облдержадміністрації Новини Вінниці / На Вінниччині ліквідовують департамент і два управління облдержадміністрації Новини Вінниці / На Вінниччині ліквідовують департамент і два управління облдержадміністрації
Олег Верлан

10 лютого, 2021