На Вінниччині копи влаштували погоню за водієм, який не зупинився на блокпосту

Новини Вінниці / На Вінниччині копи влаштували погоню за водієм, який не зупинився на блокпосту

На блокпосту у Тиврові учора близько шостої години ранку правоохоронці мали намір перевірити автомобіль Opel Astra. Утім, водій не зупинився, натомість натиснув сильніше на акселератор.

На блокпосту у Тиврові учора близько шостої години ранку правоохоронці мали намір перевірити автомобіль Opel Astra. Утім, водій цієї іномарки не зупинився, натомість натиснув сильніше на акселератор. 

Почалася погоня. На допомогу викликали ще екіпаж патрульних. Невідомий утікач мчав автодорогою, яка вела у Шпиків. У цьому селищі його наздогнали і заблокували, перегородивши дорогу. Під час цього був пошкоджений автомобіль патрульних – Mitsubishi Outlander. 

За хвилину стало зрозуміло, що утікач п'яний. Не мав він й документів на автомобіль. Тепер його чекають чималі штрафи, та ще й, певно, доведеться відновлювати автомобіль правоохоронцям.

«Під час медичного освідування у його крові виявили 1,86 проміле алкоголю. На нього складено три адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), ч.2 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), ст. 122-2 КУпАП (невиконання водієм вимоги про зупинку», – зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці юнак на іномарці тікав від патрульних й врізався в огорожу.
 

Юрій Ярмощук

8 грудня, 2018