На Вінниччині колишній голова суду перекваліфікувався у приватні детективи

Новини Вінниці / На Вінниччині колишній голова суду перекваліфікувався у приватні детективи

На Вінниччині, а саме у містечку Ладижин, колишній голова суду вирішив стати приватним детективом. Що саме підбило колишнього суддю на досить незвичну у наших краях професію? Бажання допомагати людям? Однак, відомо, що  юридичні консультації детектив надає безкоштовно.

На Вінниччині, а саме у містечку Ладижин, колишній голова суду вирішив стати приватним детективом. Що саме підбило колишнього суддю на досить незвичну у наших краях професію? Бажання допомагати людям? Однак, відомо, що юридичні консультації детектив надає безкоштовно.

Як відомо, ще рік тому, після сорока років праці суддею і сімнадцяти - очільником Ладижинського міського суду, Іван Патраманський вийшов у відставку. Згідно з законом про запобігання корупції, протягом року колишній суддя не має права представляти інтереси будь-яких осіб, консультувати та брати участь у справах, які можуть піти на розгляд суду, де він працював.

Як стало відомо з посту у Facebook, Іван Патрамаський, після того, як встановлений законом термін минув, розпочав роботу правозахисника і приватного детектива. Відтепер, у новій посаді пан Іван наділений правом проводити будь-яку діяльність із розслідування незалежно від типу клієнта або цілей розслідування.

Детектив готовий братись за допомогу у трудових спорах, сімейних спорах, житлових спорах, цивільно-правових спорах, спорах про адміністративні правопорушення, спорах, що випливають із кримінального і кримінально-процесуального права, спорах, що випливають із кодексу адміністративного судочинства, усіх земельних спорах. 

Також, згідно посту у соцмережі, Патрамаський обіцяє сприяння у інших питаннях, що потребують спеціальних знань в галузі права. 

Ірина Заіковата

3 лютого, 2020