На Вінниччині фермери перекрили дорогу після того, як їх не почули у Зеленського: вимагають повернути їм їхнє зерно (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині фермери перекрили дорогу після того, як їх не почули у Зеленського: вимагають повернути їм їхнє зерно (ВІДЕО)

У ці хвилини у Бару на Вінниччині фермери перекрили дорогу у центрі міста. Вони ходять пішохідними переходами у кількох місцях магістралі.

У ці хвилини у Бару, що на Вінниччині, фермери перекрили дорогу у центрі міста. Вони ходять пішохідними переходами у кількох місцях місцевої магістралі. Акція протесту паралізувала райцентр.

За словами фермерів, вони вимагають, щоб їм повернули зерно, яке вони здали на елеватор, що працює біля станції Бар, восени минулого року. Припускають, що зерно уже встигли продати…

Мітингувальники розповідають, що у цій справі було відкрито кримінальне провадження, навіть рішення суд виніс на їхню користь, але «віз і нині там».

Фермери розповіли NаПарижі, що вчора їздили до Києва під Адміністрацію Президента Зеленського, але там на них ніхто не звернув уваги… Поки, що на розмову з фермерами не прийшов ніхто і з барських посадовців, а вони вимагають зустрічі із прокурором та керівництвом поліції.

Кажуть, акція – попереджувальна: фермери хочуть привернути увагу до своєї проблеми та, звісно ж, повернути своє збіжжя.