Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)

Ввечері 15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського району Вінниччини сталося лобове зіткнення двох автівок. В наслідок ДТП загинуло троє людей, а ще двоє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до місцевої лікарні.

Ввечері 15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського району Вінниччини сталося лобове зіткнення двох автівок. В наслідок ДТП загинуло троє людей, а ще двоє з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані до місцевої лікарні. В поліції відкрили кримінальне провадження.

Як повідомили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 16.15 автомобіль «ВАЗ 21063» виїхав на зустрічну смугу, що призвело до зіткнення з Daewoo Gentra. У цій автівці таксист віз пасажирку.

В результаті ДТП на місце події загинув 59-річний водій Daewoo, а також 33-річна пасажирка «ВАЗу» та її 14-річний син. У реанімації знаходяться доставлені з траси 19-річний водій «ВАЗу» та пасажирка Daewoo.

Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 286 КК України (порушення безпеки руху), що карається позбавленням волі на термін до 10 років. Наразі в поліції виконують низку експертиз.

Фото "Дорожній контроль Вінниця" і ГУНП у Вінницькій області

Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)Новини Вінниці / Моторошна ДТП на Вінниччині: поблизу Тульчина загинуло троє людей (ФОТО)
Макс Мельник

16 вересня, 2019