На Вінниччині чоловік побив та пограбував односельчанку

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік побив та пограбував односельчанку

У Погребищенському районі, що на Вінниччині, у місцевої відібрали мобільний телефон. Зловмисника розшукали, йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

У Погребищенському районі, що на Вінниччині, у місцевої мешканки відібрали мобільний телефон. Зловмисника розшукали, йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 4 жовтня, близько 13.30 години з повідомленням про вчинення відносно неї злочину звернулась 47 – річна жителька села Павлівка.

На місці злочину поліцейські встановили, що між потерпілою та її односельцем виник конфлікт, під час якого зловмисник вдарив жінку по обличчю та відібрав у неї мобільний телефон. Після вчинення злочину зловмисник втік.

Поліцейські розшукали підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився 46 – річний раніше судимий за майнові злочини житель того ж села Павлівка. У нього вилучили телефон підозрюваної.

Слідчим відділом поліції розпочато розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі.