На Вінниччині чоловік крав метал з державного підприємства

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік крав метал з державного підприємства

У Козятинському районі, що на Вінниччині, поліцейські затримали правопорушника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки підкладок  під залізничні  рейки, ліхтаря та акумуляторної батареї.

У Козятинському районі, що на Вінниччині, поліцейські затримали правопорушника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки на залізничній дорозі.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 25 серпня з заявою про крадіжку звернувся працівник цеху Вінницької дистанції колії на станції Кордишівка. Чоловік повідомив, що з приміщення підприємства невідомі особи викрали підкладки під залізничні рейки в кількості 74 штук та інше майно.  

На місці злочину працівники поліції встановили, що до цеху зловмисники потрапили шляхом пошкодження навісного замка.

Провівши розшукові заході, поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 20-річний мешканець с. Сестринівка. Молодик й раніше потрапляв в поле зору поліції.

Затримали правопорушника цього ж дня неподалік від села Кордишівка під час перевезення викраденого. Загальна вартість викрадених речей становить понад  21 тисячу гривень. Речові докази вилучено. 

Правопорушник поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Наразі його перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). За таке правопорушення передбачене покарання до 6-ти років позбавлення волі.

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік крав метал з державного підприємстваНовини Вінниці / На Вінниччині чоловік крав метал з державного підприємства
Ірина Заіковата

26 серпня, 2020