На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочки

Новини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочки

Фондом Державного Майна ще наприкінці 2019 року було підготовлено список об’єктів для приватизації у 2020 році. Що стосується Вінниччини, то під приватизацію потрапили майже шістдесят об’єктів, серез яких - будівлі, погреби, лазні, млини, їдальні та навіть дитячі садки.

Фондом Державного Майна ще наприкінці 2019 року було підготовлено список об’єктів для приватизації у 2020 році. Що стосується Вінниччини, то під приватизацію потрапили майже шістдесят об’єктів, серез яких - будівлі, погреби, лазні, млини, їдальні та навіть дитячі садки.

Зі списку виділяються гіганти Вінниччини – Літинський автопарк та Вінницький авіаційний завод “ВіАЗ”, що зараз належить “Укроборонпрому”. Колись потужне підприємство, як і майже всі вінницькі заводи, просто перестало існувати та перетворилось під чуйним управлінням спеціалістів у купу металобрухту та непотребу.

Новини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочкиНовини Вінниці / На Вінниччині більше півсотні об’єктів будуть розпродані на аукціоні. Під приватизацію потрапили і дитячі садочки
Ірина Заіковата

29 квітня, 2020