На Вінниччині 17 років назад зникла жінка, її матір не припиняє пошук і просить про допомогу

Новини Вінниці / На Вінниччині 17 років назад зникла жінка, її матір не припиняє пошук і просить про допомогу

Надія Козаченко, з села на Вінниччині, розшукує свою доньку Раїсу Козуб, яка зникла 17 років тому назад. Старенька сподівається на соціальні мережі, адже попередній пошук не дав ніяких результатів.

Надія Козаченко з села на Вінниччині розшукує свою доньку Раїсу Козуб, яка зникла 17 років тому назад. Старенька сподівається на ЗМІ та соціальні мережі, адже попередній пошук не дав ніяких результатів.

Про це йдеться на сторінці Facebook Чечельницького вісника.

За інформацією журналістів, Раїса Козуб мешкала в Чечельнику, жила без чоловіка, мала двох дітей – Вікторію, якій на той момент було 7 років, та сина Віктора 12 років.

29 жовтня 2003 року Раїса положила дітей раніше спати, о дев‘ятій вечора, гарно вдягнулася і пішла. Більше жінку рідні не бачили.

Діти вже виросли, а матір зниклої продовжує розшукувати свою кровинку. Надія Іванівна зверталась і на програму «Жди меня». Пошук не дав результатів, а ворожки, до яких ходила згорьована мати кажуть по-різному - одні, що жінка жива, інші, що її давно немає на цьому світі.

Серце матері не заспокоюється, вона намагається знайти доньку, якій на сьогодні мало б виповнитись 50 років, через соціальні мережі. В цьому їй допомагають місцеві журналісти. Зазначимо, що пост Надії Козаченко поширили 3,2 тисячі дописувачів.

Марина Карабай

29 листопада, 2020